Handel med säkerhet - Verifierade autentiska produkter
Följ oss på sociala medier:

Om oss

 

 MER OM WERREN SNEAKER BUTIK

Konceptet är väldigt enkelt - Vi säljer utsålda och sällsynta sneakers på marknaden via plattformen www.werrensneakers.se, där du som köpare alltid kan känna dig trygg med att få 100% äkta varor. Efter flera år i branschen har det varit lite av allt; allt från dåliga affärer med privata säljare till falska sneakers. Det är därför alla våra sneakers, som säljs via webbshopen, inspekteras och kontrolleras för hand. Du kan alltid vara säker på att få 100% äkta sneakers när du handlar hos oss. Vår verifierings process är av stor vikt och är något vi gör för att ge alla kunder en bra upplevelse på vår plattform.

Kundservice är ett element som vi prioriterar högt. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder bästa service, vilket innebär att vi svarar på förfrågningar samma dag för mottagande, levererar högkvalitativa produkter och en snabb och säker leverans. Vårt mål är att detta förhoppningsvis ger en bra shoppingupplevelse för våra kunder, där de har känslan av bra service, en säker handel och ett par unika sneakers.

Med vår mångåriga erfarenhet av den globala sneaker miljön har vi byggt upp ett stort nätverk av säkra och pålitliga leverantörer som gör det möjligt att skaffa de sällsynta sneakers på marknaden. Vårt starka nätverk av leverantörer garanterar oss därmed en garanti för god kvalitet och en unik produkt.

 Varje vecka uppdateras webbshopen med nya sneakers från de mest populära utgåvorna och bra erbjudanden. Om du vill vara helt uppdaterad om vilka sneakers som finns tillgängliga här på webbshopen rekommenderar vi att du följer oss på Instagram och Facebook, där vi dagligen delar innehåll av både nya och befintliga produkter.

 Om du har några frågor om ovanstående eller något annat är du välkommen att kontakta oss.

 KONTAKTA OSS

 

What are you looking for?

Your cart