Handel med säkerhet - Verifierade autentiska produkter
Följ oss på sociala medier:

Handelsvillkor

Handelsvillkor

Svenske Handelsbetingelser för werrensneakers

 

1.1 BESTÄLLNING

 

När din beställning har mottagits i vårt system får du direkt en orderbekräftelse per e-post till den e-postadress du angav vid beställningen. Våra handelsvillkor anges i orderbekräftelsen, på samma vis som de står här.

 

 

1.2 FÖRSENING OCH SLUTFÖRSÄLJNING

 

Om leveransen blir försenad och inte kan ske inom den angivna tiden, så kontaktar vi dig per e-post med information om förseningen samt en ny leveranstid, om detta är möjligt. Om du inte är nöjd med vår information, eller om du inte kan acceptera vår nya leveranstid, har du rätt att häva köpet. Detta gäller även vid specialbeställningar. Om du accepterar vår leveranstid förbehåller vi oss rätten att inte skicka ordern förrän alla beställda varor finns i lager.

 

I händelse av att en eller flera varor skulle vara slutsålda så kontaktar vi dig via e-post. Där kommer vi om möjligt erbjuda en ersättningsvara som du naturligtvis kan tacka nej till, och du har rätt att häva köpet.

 

GLS och Postnord levererar som utgångspunkt inte på helgen, dessa dagar räknas därför inte med i de utlovade leveransdagarna.

 

Alla avtal ingås på svenska/danska. Konsumentköplagens regler gäller vid köp av varor.

 

Klicka här och läs om Konsumentköplagen.

 

 

1.3 PRISER

 

Samtliga noterade priser visas inkl. Danska moms på 25%.

 

Svenska företags- och organisationskunder handlar utan moms hos Instock Sneaker Store A/S Alla produkter skickas från vårt lager och huvudsäte i Danmark, det är därför omvänd betalningsskyldighet.

 

 

1.4 3D–SECURE

 

Vid kortbetalning tillämpas 3D secure, som kräver att kunden genomför ytterligare ett verifieringssteg med kortutgivaren vid betalning.

 

    1.5

       Reklemation

När du handlar på Instocksneakerstore.se du har 24 månaders reklamationsrätt. Detta innebär att du antingen får varan reparerad eller utbytt, återbetald eller till reducerat pris, beroende på den specifika situationen.

 

Detta förutsätter förstås att reklamationen är legitim och att felet inte orsakas av felaktig användning av produkten eller annat skadebeteende. Vi återbetalar rimliga fraktkostnader som uppkommit i samband med returnering av en vara när reklamationen är berättigad. Om du vill klaga på en produkt, vänligen kontakta oss via e-post eller telefon.

 

Vid mottagandet av returvarorna granskar vi varorna samma dag. Om varorna är i samma skick som beskrivits ovan återbetalar vi pengarna omgående.

 

Du måste skicka oss en reklamation inom "skälig tid" efter att du har upptäckt felet. Om du klagar inom två månader efter att du har upptäckt felet kommer reklamationen alltid att anses vara rättidig.

 

Om du vill klaga på en produkt, vänligen kontakta oss via e-post: klage@instocksneakerstore.se eller telefon: +4578707075 INNAN du skickar varan.

 

Skicka varan i en säker förpackning till oss på: Poseidonvej 90 9210 Aalborg (vår returadress i Danmark). Bifoga en kopia av beställningsformuläret med information om klagomålet för snabbare behandling. Kom ihåg att få ett kvitto för transporten, så att vi kan ersätta dina fraktkostnader, detta gäller även för returetiketter som utfärdas av Instock Sneaker Store.

 

Om du inte returnerar enligt gällande bestämmelser kan vi inte acceptera ditt klagomål, de returnerade varorna förstörs och kan därför inte skickas tillbaka till dig.

 

 

 

1.6 RETURNERADE VAROR UTAN FEL OCH/ELLER BRISTER

 

Vid returnering av defekta eller felaktiga produkter till Instock Sneaker Store där felet som anges av kunden inte kan konstateras, eller felet inte omfattas av reklamationsrätten, returneras varan till kunden, inklusive en testavgift på 99 kr. per timme inkl. moms, med beräknad tid på minst 1 timme. Testavgiften beräknas efter förbrukad tid i anslutning till testning och felsökning.

 

Produkter som inte är från Instock Sneaker Store skickas bort för destruktion.

 

Klagomål på en vara eller tjänst som köpts från oss kan lämnas till Konsumentverket: Anmäl till konsumentverket

 

Du kan också använda EU-kommissionens online portal för klagomål. Klagomål riktas hit => Använd EU-kommissionens portal här.

 

När du lämnar in ett klagomål ska du ange vår e-postadress: contact@instocksneakerstore.dk

 

 

1.7 TVIST

 

Vid en eventuell tvist hos Instock Sneaker Store ApS kan du vända dig till Allmänna reklamationsnämnden (ARN): Postadress: Box 174, 101 23 Stockholm, www.arn.se

Eller European Commission Online Dispute Resolution (EU ODR) https://ec.europa.eu/consumers/odr/

 

 

1.8 ÅNGERRÄTT

 

Du har alltid 14 dagar ångerrätt när du handlar på instocksneakerstore.se

 

Ångerrätten löper från den dag då du får din vara. Om du har beställt flera olika produkter i en beställning, men de levereras enskilt, så löper ångerrätten från den dag du mottar den sista produkten. Ångerrätten kan endast användas om varan returneras i samma skick, till exempel att förslutningen inte är bruten. Ångerrätten bortfaller alltså på bläck och toner eller annan utrustning om du bryter förseglingen och/eller använder dem. Detta gäller även alla andra inköpta produkter på InstockSneakerStore.se.

 

Fristen innebär att du har 14 dagar från mottagandet av produkterna att ge oss besked om att du vill ångra ditt köp. Du kan skicka ett mail till contact@instocksneakerstore.se eller använda dig av vår ångerblankett, som du hittar längst ned i handelsvillkoren.

 

 

Om varan testas i enlighet med eller utöver vad som beskrivs ovan anser vi den som begagnad, vilket innebär att du endast får en del eller inget av köpesumman tillbaka, beroende på varans kommersiella värde.

 

Du kan inte ångra köpet genom att vägra att ta emot varan utan att samtidigt meddela oss om detta. Om du är osäker, vänligen kontakta vår kundtjänst innan du öppnar produkten på e-mail: contact@instocksneakerstore.se eller telefon: +4578707075. Du kan ångra köpet genom att använda ångerblanketten (se nedan) eller skriva till vår kundtjänst inom 14 dagar efter mottagandet. I meddelandet ska du informera oss tydligt att du vill använda din ångerrätt.

 

Du kan även använda Konsumentverkets ångerblankett, som du kan hämta här: Konsumentverkets ångerblankett

 

Denna blankett ska du skicka till Instock Sneaker Store enligt samma anvisningar som ovan.

 

Observera att du som kund måste betala alla kostnader enligt frakt

 

 

1.9 FEL I LEVERANSADRESS

 

Om kunden vid beställning anger fel namn och/eller leveransadress och Post Nord eller Bring därför kan inte leverera paketet debiteras kunden 130 kr. för ny leverans.

 

2.0 UTOMLANDS

 

Vi levererar inte utanför Sverige.

 

2.1 FALSKA BESTÄLLNINGAR

Beställningar som visar sig vara falska rapporteras till polisen.

 

2.2 KLAGOMÖJLIGHETER

 

Om du vill klaga på Instock Sneaker Store ApS kan du göra detta genom att kontakta Konsumentverket (för privatkunder). Kom ihåg att detta endast kan ske efter det att du har riktat klagomål till Instock Sneaker Store först.

Anmäl till konsumentverket

 

 

 

 

ÅNGERBLANKETT

(Denna blankett ska endast fyllas i och returneras om du använder dig av ångerrätten)

Till: Instock Sneaker Store ApS, Poseidonvej 90 9210 Aalborg CVR-nr.: 42069833 Telefon: +4578707075 E-mail: contact@instocksneakerstore.se


Jag meddelar härmed att jag vill använda mig av ångerrätten i samband med mitt köp av följande varor:

Beställt den ______________ och mottaget den _______________ ordernr. _______________

Jag använder mig av ångerrätten därför att:

_______________________________________________________________________________

Skrivarens namn: _____________________________________________________________

Konsumentens namn: __________________________________________________________

Konsumentens adress:__________________________________________________________

Konsumentens (konsumenternas) signatur (endast om denna blanketts innehåll meddelas på papper):

______________________________________

Datum___________________

Vänligen skicka detta formulär med e-post till contact@instocksneakerstore.se

 

What are you looking for?

Your cart